Novinky / News 2024

6. 4. Brťov

Quippy je první pes kterému jsem si nevybrala jméno sama, ale používám papírové jméno dané chovatelkou a tady teda platí Nomen Omen 100%. Ona je opravdu vtipná. A tenhle vtipný, veselý, pohodový, neustále vysmátý psík má dneska druhé narozeniny. Je to pes za odměnu a moc za ní děkuji. Beata Štýbrová a Mirka Holeckova. Letos ji čeká zahájení sportovní "kariéry" v agility, flyballu a snad začneme aspoň tím BHčkem i tu poslušnost. Vše ale děláme hlavně pro radost v pohodě a ve zdraví, žádné extra honění se za rychlostí. Kvipču baví všechno a mně s ní. Tak přeji do dalších let hlavně zdraví, vše ostatní zařídím. A přání všeho něj i pro všech 9 sourozenců.

4. 4. Brťov - březost potvrzená

Po dvou letech plánů mně Tarry konečně dovolila je uskutečňovat. Tímto jde tedy Tarča opravdu na mateřkou dovolenou. Vrh "A" PRT na cestě.

30. 3. Libhošť - trénink flyballu s Fire Drakes - flyballová intenzivka

16. - 17. 3. Čebín - intenzivka s Janou Zvonkovou - agility intenzivka

8. 3. Benešov - Krytí

Tarry odchází na mateřskou. Dlouho to s háráním natahovala, ale je nakryto. Tak teď držet pěsti a packy ať tam ty kuličky jsou.

více na stránce naší chovatelské stanice

11. 2. Brno - Zimní intenzivka s Luckou Kotáskovou na Zetoru - agility intenzivka

7. 2. Brťov

Tarča má 5. narozeniny. Tvrdí se, že teriér dostane rozum v 5. letech, tak uvidíme. Každopádně všechno nejlepší holčičko.

21. 1. Brno - Zimní intenzivka s Luckou Kotáskovou na Zetoru - agility intenzivka